MS Sharepoint Consultant / Soest / 2750 - 3750 P/M

Sector: Consultancy
Niveau:
Plaats: Soest
Solliciteer

Beschrijving

MS Sharepoint Consultant / Soest / 2750 - 3750 P/M

Voor mijn klant, een succesvolle Microsoft Partner, ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste MS Sharepoint Consultant.

Het bedrijf is specialist op het gebied van SharePoint Information Management. Het aanbod van het bedrijf wordt gekenmerkt door vooruitstrevende producten en hoogstaande diensten op basis van het Microsoft SharePoint platform. Deze producten worden binnen diverse omgevingen en profit en non-profit organisaties ingezet.

Als MS Sharepoint Consultant bedenk je samen met de key-users oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen. Je brengt workflows, documenten en procedures uit verschillende systemen samen op een portal. Binnen deze Microsoft omgeving bouw je vervolgens verder aan de ultieme oplossing voor de klant.

Wat wordt er van de MS Sharepoint Consultant verwacht:

- HBO denk- en werk niveau
- Ervaring met Sharepoint processen
- Goed inzicht in bedrijfsprocessen
- Klantgericht en communicatief vaardig

Wat wordt de MS Sharepoint Consultant geboden:

- Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring
- Bonusregeling
- Pensioenopbouw
- Collectieve ziektekostenverzekering
- Microsoft Certificeringen
- Volop doorgroeimogelijkheden
- Flexi-time


Dit is een uitstekende kans om voor een jonge, dynamische en ervaren organisatie te werken. Er wordt een stimulerende, informele werkomgeving geboden en je kunt volop doorgroeien, veel verdere kennis opdoen en de laatste Microsoft certificeringen behalen.

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de MS Dynamics professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft Dynamics professionals in contact te komen die nu of in de toekomst geinteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics markt en de mogelijkheden omtrent MS Dynamics kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]

Microsoft / Sharepoint / SP / MOSS / SharePoint / Consultant / Consultancy / Dynamics / Gold Partner / Medior / Senior / Consultant / Training / Functioneel / IT / Nederland / Dynamics / CRM 2011 / functional / Ervaren / Utrecht / Noord Holland / Gelderland / Flevoland / Utrecht / Soest / Nieuwegein / Woerden / Amersfoort / Apeldoorn / Den Haag / Gouda / Leiden / Hilversum / Zeist / Amsterdam / Almere / Amstelveen / LelystadTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren