Projectengineer Regeltechniek

Sector: Techniek
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

BeschrijvingLeef je uit in de regeltechniek! Als specialist maak je werkende installaties voor bijzondere projecten. Interesse? Lees dan verder.

Functieomschrijving
Je hebt als Projectengineer Regeltechniek geen projectverantwoordelijkheid. Wel ben je verantwoordelijk voor een regeltechnisch werkende installatie - de techniek. Daarom is het ook van belang dat je een installatie en zijn vele varianten kunt 'dromen'. Jouw klanten zijn voor 98% installateurs die gebruik maken van de diensten van je nieuwe werkgever. Voor 2% zijn dit rechtstreekse eindklanten. De installateur zorgt voor een werktuigbouwkundige installatie. Tegen het eind van een project kom jij in beeld om de
regelschema's te engineeren, software aan te passen, regelkringen te testen, etc.

Een kort opsomming van je taken als Projectengineer Regeltechniek;
- Engineren van regelschema's aan de hand van een bestek, uitgewerkte datapuntlijst en een
werktuigbouwkundig schema;
- Principetekeningen maken in AutoCAD of handmatige schetsen ter instructie voor de
tekenaar;
- I/O- en bekabelingslijsten maken;
- Inbedrijfsstellers voorzien van de juiste instructies en informatie;
- Administratieve taken zoals documentbeheer en systeembeheer van je projecten.

Functie-eisen
HRM@WORK werft een ervaren Projectengineer Regeltechniek die voldoet aan onderstaande functie eisen en wensen:
- ruime ervaring met het zelfstandig ontwerpen van een klimaatinstallatie;
- ervaring met software schrijven op conceptueel niveau;
- kennis van Priva TopControl en Siemens PX;
- een afgeronde HTS opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
- een afgeronde post HBO opleiding HIT-W;
- in bezit van het diploma MRKC;
- woonachtig in Midden Nederland;
- de wens om zelfstandig en regelmatig alleen te werken.

Aanbod
Zelfstandigheid en vrijheid betekent ook verantwoordelijkheid en deze uitdaging ga je graag aan. Beter gezegd, je zou niet anders willen. Hoe ingewikkelder een project des te liever... En dat is ook hetgeen je geboden wordt: de cr?me de la cr?me van regeltechnische uitdagingen komen op jouw 'bord' te liggen. Uiteraard wordt je voor je kennis, expertise en inzet goed beloond. Een bruto maandsalaris bij aanvang van 3.300 en 3.800, een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

Bedrijfsinformatie
Als specialist in het ontwerpen, leveren, beheren, modificeren en optimaliseren van gebouwautomatisering in de grotere gebouwen in Nederland heeft zij een unieke positie. Grote winkelketens, academische ziekenhuizen, hotel ketens (nationaal en internationaal), bloemenveilingen, universiteiten en archieven behoren tot haar klantenkring. Zij werkt nauw samen met installateurs en door haar expertise op het gebied van meet- & regeltechniek en gebouwautomatisering heeft zij een marktpositie verworven. Zij weet haar beloften aan de aandeelhouder, haar personeel en klanten bij voortduring waar te maken. Een kenniscentrum van specialisten zorgt voor een omgeving waar ontwikkelingen in de gebouwautomatisering worden omgebouwd naar concepten en toepassingen voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

HRM@WORK heeft de opdracht een Projectengineer Regeltechniek te werven.

Solliciteren
Ben je ge?nteresseerd in de vacature Projectengineer Regeltechniek ?n voldoe je aan de functie eisen, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar
via 079-3631610.
Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam