Verzorgende IG V&V Intramuraal Amersfoort, Zeist, Soest

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verzorgende IG V&V Intramuraal Amersfoort, Zeist, Soest

Leert u graag verschillende intramurale zorginstellingen kennen en heeft u hart voor de zorg?
Dan is Zorgwerk Personeelsdiensten op zoek naar u!

Zorgwerk komt graag per direct in contact met de beste en meeste gemotiveerde Verzorgende IG-ers die voor verschillende instellingen in Amersfoort, Zeist en Soest aan de slag willen.

Wij bieden inhoudelijk, verantwoordelijk werk, waarbij u naast de dagelijkse verzorgende taken verpleegtechnische handelingen uitvoert. U bent in staat cli?nten op de gewenste wijze te verzorgen en te begeleiden. Uiteraard beschikt u over de nodige professionele kennis en vaardigheden om doeltreffend een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. U signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. Voor bewoners en familie biedt u een luisterend oor.

Werkt u graag flexibel of bent u op zoek naar extra werkuren naast uw vaste baan? Neemt u dan vandaag nog contact op met vestiging Amersfoort.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren