Verpleegkundige ziekenhuis Amersfoort

Sector: Gezondheidszorg
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.zorgwerk.nl of www.facebook.com/Zorgwerk.

Functie:
Verpleegkundige ziekenhuis Amersfoort

Zorgwerk Amersfoort is op zoek naar gespecialiseerde verpleegkundigen die graag in de regio Amersfoort op verschillende afdelingen in het ziekenhuis willen werken.
Als verpleegkundige in het ziekenhuis heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van pati?nten. U heeft een signalerende rol en voert verpleegtechnische handelingen naar behoren uit.
Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het signalering van gezondheidsproblemen en het onderhouden van contact met collega’s. U biedt een luisterend oor aan familie en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening. Werkt u graag in teamverband en weet u van aanpakken, neem dan contact op met onze vestiging Amersfoort.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren