(Ervaren) Adviseur Online Recruitment

Sector: Media / Journalistiek
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

(Ervaren) Adviseur Online Recruitment
Standplaats: Amersfoort


Wil jij je ontwikkelen bij een ambitieuze en succesvolle organisatie in de online recruitment? Heb jij ervaring binnen de online media/arbeidsmarketing en ben je een echte professional die met klanten weet mee te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Brockmeyer is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van vacaturemarketing. Wij zijn intermediair tussen onze klanten en de verschillende partijen in arbeidscommunicatie en arbeidsmarketing. Hierbij zorgen we voor de middelen die nodig zijn om een optimaal (wervings-) resultaat te bereiken op basis van ons eigen ontwikkelde benchmarksysteem (BControl).

Onze snelle groei wordt mede gerealiseerd door onze gedreven teamleden en grenzeloze creativiteit in combinatie met het leveren van kwaliteit. Hierdoor weten wij de vele kansen in de markt te benutten!

In verband met verdere groei zijn wij op zoek naar een:

(Ervaren) Adviseur Online Recruitment

Als (Ervaren) Adviseur Online Recruitment werk je mee aan het realiseren van onze ambities. Je adviseert welke kanalen bedrijven en organisaties in kunnen zetten om hun vacatures in de doelgroep optimaal zichtbaar te maken. Je maakt zelf de afspraken met je (potenti?le) klanten en bezoekt deze ook. Daarnaast adviseer en communiceer je over de (arbeids-)marktontwikkelingen en arbeidsmarketing. Je ondernemersmentaliteit uit zich in de wil om te scoren en het vermogen om zowel in teamverband als individueel het beste uit jezelf te halen. Door jouw aanpak worden potenti?le klanten tevreden vaste klanten.? ?Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren