HTS Werktuigbouwkunde / HTS Elektrotechniek

Sector: Bouw
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een internationaal opererende technische dienstverlener, zijn wij op zoek naar HTS starters met maximaal 2 jaar ervaring en een opleiding Werktuigbouwkunde,?? Elektrotechniek, Energietechniek of Industri?le Automatisering.

Het betreft een tweejarig traineeship. In het eerste jaar werk je aan een aantal verschillende projecten. Afhankelijk van jouw kennis en interesses ga je ervaring opdoen op het gebied van werkvoorbereiding, calculatie, engineering en projectuitvoering.? Zo leer je de organisatie en de werkwijze kennen. Het tweede jaar kies je samen met je ontwikkelcoach je ontwikkelvoorkeur: meer breed of juist de diepte in als specialist. Bij onze opdrachtgevers werk je als teamplayer. Naast de technisch inhoudelijke werkzaamheden ontwikkel je je tot een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers, kennispartners en leveranciers.

Je werkt ook 2 dagen per kwartaal samen met je collega- starters die aan het trainee programma deelnemen aan specifieke projectopdrachten. Zo bouw je aan je netwerk en aan een nog bredere ‘scope’. Daarnaast volgen jullie een intensief trainings- en opleidingsprogramma.

Functieomschrijving

Welkom bij het netwerk van de Nieuwe Professional. Experis bemiddelt al meer dan 25 jaar hoogopgeleide professionals in het vakgebied Engineering. Dit vakgebied omvat 7 specialisaties zoals Bouw, Civiel, Elektro- en Installatietechniek, Olie & Gas, Industrial Maintenance en Werktuigbouw. Wij kennen alle grote en bijzondere organisaties in deze vakgebieden en stellen jou er graag voor. Je bent namelijk zoveel meer dan je CV.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren