Commercieel Ingenieur Elekrotechniek (datacenter)

Sector: Techniek
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Onze opdrachtgever, Boersema Installatie Adviseurs ontwerpt veilige, comfortabele en duurzame gebouwen voor mensen en processen. Dat doen ze in industri?le en farmaceutische projecten, in utiliteit- en zorgprojecten, in datacenters etc. Ook houden ze zich bezig met het beheer van gebouwinstallaties. Met aandacht voor het object en zijn gebruikers brengen ze gebouwen op een hoger prestatieniveau.

Opdrachtgevers zijn ziekenhuizen, universiteiten, gemeenten, woonorganisaties, de rijksoverheid, musea, multinationals en datacenter exploitanten.

De ontwerpactiviteiten op het gebied van datacenters groeit sterk. Dat komt vooral door de eigen aanpak van dergelijk projecten, gericht op bedrijfszekerheid, duurzaamheid en tegelijk de laagst mogelijke kosten in realisatie en exploitatie. Deze filosofie noemen ze Low Speed Ventilation?

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een:

?

Commercieel Ingenieur Elektrotechniek

?

?

Hij of zij zal door zijn ervaring met datacenters en door fundamentele kennis van de elektrotechniek de sparring partner worden bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Boersema Installatie Adviesbureau wil altijd een inhoudelijke bijdrage leveren. Daarvoor moeten men boven de materie staan. De nieuwe collega moet ook die drive hebben: weten hoe het zit en de puntjes op de i willen zetten. Vanuit die houding dienen nieuwe projecten in binnen- en buitenland te worden geacquireerd.

Een baan waar zelfstandigheid, betrokkenheid, creativiteit en oog voor details een must zijn. Je werkt in een team van professionals.

?

?

?

?

?

?

?

?Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren