Solution Architect MS Dynamics CRM - Utrecht/Gelderland

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Solution Architect MS Dynamics CRM - Utrecht/Gelderland

Voor mijn klant, een grote, internationale IT organisatie, ben ik per direct op zoek naar een Solution Architect Microsoft Dynamics.

Als Solution Architect Dynamics zul je samen met een team van 15 collega's verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de klant specifieke solutions op basis van het Microsoft Dynamics CRM pakket. Je adviseert een getalenteerd en multidisciplinair team met medewerkers van business consultants tot projectmanager. Verder zorg je dat de klant specifieke oplossingen voldoen aan de hoogste standaarden, trends en eisen van de klant.

Het bedrijf waar je komt te werken is een van de strategische partners voor klantinteractie software en staat bekend als een internationale top IT organisatie. Je zult een belangrijke spil vormen binnen een team van zeer ervaren en intelligente medewerkers.

Wat wordt er van de Solution Architect MS Dynamics CRM verwacht:

- HBO denk- en werk niveau
- Minimaal 4 jaar ervaring met implementaties van standaard Enterprise software
- Goede kennis van Microsoft Dynamics CRM, certificeringen zijn een pre
- Leidinggevende kwaliteiten

Wat wordt de Solution Architect MS Dynamics CRM geboden:

- Uitstekend salaris, 4500 - 6500 Euro bruto per maand
- Auto van de zaak
- Laptop
- Mobiele telefoon
- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
- Internationale setting
- Veel verantwoordelijkheid


Dit is een uitstekende mogelijkheid om voor een zeer succesvolle en internationale organisatie te komen werken. Je zult je kennis optimaal kunnen inzetten om met een sterk team van professionals ultieme oplossingen te bedenken voor tal van klanten op Enterprise niveau wereldwijd.

Nigel Frank International is een MS Dynamics en SharePoint Recruitment Agency. Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics en SharePoint banen wereldwijd. Wij werken met vrijwel alle Microsoft Partners in Nederland. Hierdoor zijn wij op zoek naar de Microsoft professionals met ervaring. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics en SharePoint markt. Hierdoor beschikken wij over een onge?venaard inzicht waar de beste kansen liggen.

Ik begrijp de behoefte aan discretie en zou graag van de gelegenheid gebruiken om met alle Microsoft professionals in contact te komen die nu of in de toekomst ge?nteresseerd zijn in een nieuwe uitdagende functie. Vertrouwelijkheid is uiteraard gegarandeerd.

Voor informatie over de Microsoft Dynamics en SharePoint markt en de mogelijkheden omtrent de producten kan altijd contact opgenomen worden met Iwan Elzinga. Bel vanaf een landlijn op het gratis telefoonnummer 0800 0223 794 of 0044 191 261 8100 of mail naar [Click Here to Email Your Resum?]


Microsoft / CRM / Dynamics / MS CRM / Architect / Solutions / Solution / Enterprise / Implementatie / Technical / Technisch / HBO / WO / CRM 2011 / xRM / Gelderland / Utrecht / Noord Holland / Zuid Holland / Flevoland / Apeldoorn / Amersfoort / Soest / Amstelveen / Amsterdam / Hilversum / NieuwegeinTerug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam