Aanstormend Engineerings talent met ervaring binnen Gas en Elektra gezocht?

Sector: Biotechnologie / Biochemie
Niveau:
Plaats: Amersfoort
Solliciteer

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is verantwoordelijk voor het transport van gas en elektriciteit in de regio Westland en Midden Delfland. Al veertig jaar is deze organisatie een bekende naam in de tuinbouwsector. Het oplossen van moeilijke energievraagstukken voor de tuinbouw is dan ook een van hun grootste specialiteiten. De hiermee verworven kennis gebruiken zij voor werkzaamheden in het vrije marktdomein in heel Nederland. Denk hierbij aan werkzaamheden als het aanleggen van nieuwe gas- en elektriciteitsinfrastructuren, middenspanningsdiensten, meten & regelen, maatwerk ICT, openbare verlichting en adviesdiensten. De organisatie is een kleine, informele en platte organisatie met bijna tweehondrd medewerkers. Daardoor zijn de communicatielijnen kort en de functies breed. Ze stimuleren groei en ontwikkeling door een proactief opleidingsbeleid.

Het team Voorbereiding (Projectmanagement) bestaat uit een teamleider, projectvoorbereiders/ calculators en projectvoorbereiders kleinverbruik. Met elkaar streven zij naar het op een effici?nt, commerci?le en professionele wijze realiseren van nieuwe of gewijzigde aansluitingen in het verzorgingsgebied en projecten in het vrije marktdomein in heel Nederland. Door de klantgerichte werkwijze, met beheersing van kwaliteit, scope, geld en tijd, streeft het team naar een voorkeurspositie bij hun relaties.

Functieomschrijving

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor in het bijzonder de engineering van Infra Projecten (gas en elektra). Hierbij zorg je voor een passende engineering voor vraagstukken met betrekking tot de inrichting van de infrastructuur, wat leidt tot een engineeringdocument. Projectspecificaties en calculaties zullen onderdelen hiervan zijn. De werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de realisatie van de infrastructuur, dit kan om nieuwbouw maar ook om renovaties gaan.

Bij realisatie van het project vervul je gedurende het project de rol van technische vraagbaak. Hierbij zal je onder andere ondersteund worden door een afdeling logistiek, tekenkamer en administratie desk.

Daarnaast lever je voor de organisatie een bijdrage aan innovatieve technische oplossingen. Je bent proactief betrokken bij de werkgroepen ter bevordering van kwaliteit en efficiency.Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam